The Death Set - Michel Poiccard

  • Kod produktu:5021392637129
  • Długość płyty: 00:00
  • Ilość utworów na płycie: 17
  • Rok wydania: 2011
  • Opakowanie: Plastikowe

  • Stan magazynowy: Dostępny
  • 39,00zł

  1. I Wanne Take This Tape And Blow Up Ya Fuckin Stereo00:00
  2. Slap Slap Slap Pound Up Down Snap00:00
  3. We Are Going Anywhere Man00:00
  4. Can You Seen Straight?00:00
  5. Chew It Like A Gum Gum00:00
  6. Is That A French Dog?00:00
  7. I Miss You Beau Velasco00:00
  8. Michel Poiccard Prefers The Old (She Yearns For The Devil)00:00
  9. I Like The Wrong Way00:00
  10. A Problem Is A Problem No Matter Where You From00:00
  11. Too Much Fun For Regrets00:00
  12. Kittens Inspired By Kittens00:00
  13. 7pm Woke Up And Hour Ago00:00
  14. It's Another Day00:00
  15. Yo David Chase! You P.O.V. Shot Me In The Head00:00
  16. I Been Searching For This Song Called Fashion00:00
  17. Is It The End Again?00:00

Napisz recenzję

Uwaga: HTML nie jest dozwolony!
    Zła           Dobra