Bonnie Tyler - From The Heart: Greatest Hits

  • Kod produktu:886970719827
  • Długość płyty: 78:52
  • Ilość utworów na płycie: 17
  • Rok wydania: 2007
  • Opakowanie: Plastikowe

  • Stan magazynowy: Dostępny
  • 39,00zł

  1. Total Eclipse Of The Heart04:31
  2. Lost In France03:54
  3. Faster Than The Speed Of Night06:42
  4. It's A Heartache03:31
  5. Have You Ever Seen The Rain?04:08
  6. Holding Out For A Hero05:51
  7. Loving You's A Dirty Job (But Somebody's Gotta Do It)07:48
  8. A Rockin' Good Way (To Mess Around And Fall In Love)02:57
  9. In My Life03:01
  10. Making Love Out Of Nothing At All07:49
  11. (The World Is Full Of) Married Men04:00
  12. More Than A Lover04:17
  13. If You Were A Woman (And I Was A Man)05:15
  14. Streets Of Little Italy04:41
  15. You Won't See Me Cry02:48
  16. Louise03:46
  17. Si Demain... (Turn Around)03:53

Napisz recenzję

Uwaga: HTML nie jest dozwolony!
    Zła           Dobra